Copy
SBE Bijbelstand
Digitale Nieuwsbrief
Mei 2018 Nummer 2
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
Bekijk deze email in je browser

Libelle Zomerweek

Nog één beurs te gaan, voordat de zomerperiode aanbreekt. Bemoedigd door alle mooie contacten op de afgelopen beurzen, kijken we uit naar volgende week. Met onze stand in een open tent aan het wandelpad, mogen we 7 dagen lang het contact zoeken met de bezoeksters. Het is het verlangen van God dat zij de Heer Jezus leren kennen. In de vorige e-brief hebben we een oproep gedaan om deze voor ons nieuwe beurs financieel te ondersteunen. Dankbaar zien we hoe Vader God heeft voorzien en we willen iedereen die gegeven heeft heel hartelijk danken. Ook zijn er voldoende medewerkers, waarvan een heel aantal uit Almere.
 

Dank- en gebedspunten

  • Dank met ons voor de contacten die er waren op de Senioren Expo, de Nationale Gezondheidsbeurs, de Huishoudbeurs en de beurs Vrouw. Dank voor de mensen die een keuze voor de Heer Jezus gemaakt hebben. Wil je bidden dat God nawerkt in alle harten? Dat het materiaal dat meegegeven is gelezen wordt, dat woorden die gezegd zijn in hun gedachten blijven, en dat er een volgend schakeltje in hun leven zal zijn. Bid ook voor alle bezoekers die we gaan ontmoeten op de Libelle Zomerweek.
  • Dank met ons dat God heeft voorzien in medewerkers en financiën voor de Libelle Zomerweek. Voor veel medewerkers is het spannend om te komen, omdat zij nog niet eerder meegewerkt hebben in de Bijbelstand. Wil je bidden om vrijmoedigheid, bewogenheid, rust en Gods leiding in de contacten?
  • Dank met ons voor de goede weerberichten, en bid dat het droog zal zijn. Bid ook voor een goede opbouw en demontage van de stand, gezondheid voor alle medewerkers, en energie om te staan.
Wil je elke dag een gebedsmail ontvangen en zo de dag met ons meebeleven? Stuur dan een mailtje naar info@bijbelstand.nl

Onze hartelijke groet en Gods zegen,
Richard en Emke de Jager
            
De Stichting tot Bevordering van Evangelisatie is een organisatie die al ruim vijftig jaar actief is in het stimuleren en mogelijk maken van evangelisatie. Door met een Bijbelstand consumentenbeurzen in Nederland te bezoeken, biedt SBE de mogelijkheid om zelf actief, eventueel onder begeleiding, te (leren) getuigen van Jezus Christus.

De activiteiten van SBE worden volledig gefinancierd vanuit giften.
Giften kunt u overmaken op:
IBAN: NL35INGB0000943200

BIC: INGBNL2A
t.n.v. St. tot Bevordering van Evangelisatie, Den Haag.

Je ontvangt deze mailing omdat je betrokken bent bij SBE.
Klik hier om wijzigingen door te voeren of je voor deze mailing af te melden.

Stuur deze mail door naar een vriend(in).

Secretariaat:
Dillenburg 2a,
2404 EV  Alphen aan den Rijn.

www.Bijbelstand.nl
www.Godscadeauvoorjou.nu
info@Bijbelstand.nl

Bezoek ons op Facebook

Copyright © 2017 Stichting tot Bevordering van Evangelisatie
Alle rechten voorbehouden.

 This email was sent to emkedejager@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
St. tot Bevordering van Evangelisatie · Dillenburg 2a · Alphen aan den Rijn, NB 6026 SG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp