Onze missie:
iedere beursbezoeker een ontmoeting
met Jezus

(online) training & toerusting

Meewerken op een beurs kan zomaar heel spannend klinken! Op een trainingsdag willen we je bemoedigen, trainen en uitdagen. Wat motiveert je…? Hoe begin je? Wat zeg je? En… hoe ga je om met diverse reacties? Misschien vraag je je af: “Waarom kom ik er zo moeilijk toe te getuigen van wat ik geloof? En áls ik dan een gesprekje heb, bijvoorbeeld met de buurvrouw of mijn collega op het werk en ik vertel hun het evangelie… volgens mij begrijpen ze niet wat ik zeg! Zou ik het ook begrijpelijker kunnen vertellen? Maar wát als ze dan lastige vragen stellen?”

 

Online training
Speciaal voor jou hebben we een online training gemaakt. Deze kun je gratis volgen via deze website. Je kunt de training ook volgen als je nooit in de Bijbelstand meewerkt. Hoewel de lessen 2-5 gebaseerd zijn op het werk in de Bijbelstand, zijn ze voor ieder leerzaam en zijn de lessen ook toepasbaar voor buiten de Bijbelstand.

De training bestaat uit zes lessen:
1. Het evangelie delen
2. In gesprek komen
3. Wie is de ander?
4. Tegenwerpingen
5. Afronden en nazorg
6. Buren, vrienden en collega’s

Elke les start met een video van ongeveer 10 minuten, waarna je een aantal open vragen moet beantwoorden. Ga naar de gratis online training om je in te schrijven.

Training op maat
Wil je in een beschermde omgeving horen en leren hoe je getuige van jouw Heer kan zijn?
Willen jullie als gemeente leren hoe je kunt getuigen naar de mensen om jullie heen?
Wij bieden aan om in een verhaal, eventueel met een presentatie, meer te vertellen over hoe je een getuige kunt zijn en hoe je het evangelie kunt uitleggen.
• Een informatief verhaal met praktijkvoorbeelden;
• Een cursus, over dagdelen verspreid;
• Een trainingsdag, met informatie en praktische training;

Samen stellen we een programma vast, afhankelijk van jullie wensen en verwachtingen.
Als er voldoende belangstelling is, wordt er een trainingsdag of -avond gehouden als voorbereiding van een evenement waar de Bijbelstand aanwezig is.

Heb jij belangstelling voor één van de genoemde mogelijkheden of wil je er meer over weten, laat het ons dan weten via het contactformulier.

screenshot drive.google.com 2019.12.05 11 14 05 - Bijbelstand.nl

“Waardevol! Ook voor mijn dagelijkse omgang met (ongelovige) familie, buren en collega’s.”