Onze missie:
iedere beursbezoeker een ontmoeting
met Jezus

Agenda

 In de agenda hieronder vind je de data waarop de Bijbelstand op een beurs aanwezig is. Ook vind je hier de data van trainingsdagen en data om met elkaar te bidden voor het beurswerk. Wanneer je op een item klikt, krijg je meer informatie over locatie en tijdstippen. Meer weten of je aanmelden om mee te werken? Stuur een mailtje naar info@bijbelstand.nl.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Recurring

Samen bidden

Online bidden via Zoom

Ook dit seizoen willen we graag samen bidden voor het werk in de Bijbelstand en op de bakfiets. We hebben gemerkt dat het bidden via Zoom ervoor zorgt dat mensen […]

Kerstfair 2021

Museum Bevrijdende Vleugels Sonseweg 39Best,

De Achtse Fotofair/Kerstfair locatie is in Best net boven Eindhoven. Een nieuwe locatie midden in de bossen. De Bijbelstand zal dit jaar voor het eerst deelnemen.

Nationale Gezondheidsbeurs 2022

Jaarbeurs Utrecht JaarbeurspleinUtrecht,

Inspiratie voor een gezonde leefstijl, toegang tot de AllergieBeurs, en... bij de Bijbelstand antwoord op de vraag: hoe krijg ik eeuwig leven?

Vrouw!

WTC Expo Leeuwarden Heliconweg 52Leeuwarden,

Shop bij ruim 260 verschillende winkels met je vriendinnen, moeder, zus of dochter.

Huishoudbeurs Amsterdam 2022

RAI Amsterdam Europaplein 24Amsterdam,

Het gezelligste evenement van Nederland: de Huishoudbeurs! Kom proeven, proberen en natuurlijk ook heerlijk shoppen. Er is voor iedereen iets te ontdekken. En natuurlijk ontbreekt ook de Bijbelstand niet!

Senioren Expo 2022

Koningshof Veldhoven Locht 117, Veldhoven, Noord Brabant

Senioren Expo, dé leukste beurs voor 50 plussers in Brabant!De 19de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 18 tot en met zondag 23 januari 2022 in het […]